Hej!

Vi vill att det ska vara enkelt att göra bättre och sundare val i vardagen, och gottegrisar som vi är, så vill vi självklart att detta även ska gälla godis. Därför var det en självklarhet för oss att skapa ett godis som både är ekologiskt, veganskt och som även är helt fritt från palmolja och andra onödiga ingredienser.

Efter en många år utomlands ville vi flytta tillbaka hem till Sverige och tillverka ett godis med svensk toppkvalité. Som svenskar är vi ju otroligt kräsna när det kommer till godis, vi äter trots allt mest i världen och som allra mest när godiset är svenskt. Vi är stolta att kunna säga att vårt godis är det enda svensktillverkade veganska och ekologiska godiset på marknaden idag. Med hållbarhet och kvalité i fokus har vi skapat ett otroligt smakrikt godis med en perfekt seg konsistens som kommer i lagom stora bitar. JOM är galet goda, och som namnet intygar så är vårt godis så smarrigt att vi alltid vill sträcka oss efter Just One More…

Vårt Godis

Vårt godis är både ekologiskt och veganskt certifierat och även helt fritt från gluten och palmolja. Vi är väldigt stolta att kunna erbjuda det enda ekologiska godiset med produktion hemma i Sverige.

Efter lång tids arbete har vi skapat ett unikt och välutformat recept med högsta kvalité där både smak och konsistens är i fokus. Våra smaker är särskilt utvecklade för att frambringa den bästa smakupplevelsen som stannar med dig länge. Vare sig du gillar surt, sött eller mittemellan så finns det en unik JOM smak för dig! JOM står för Just One More och som namnet intygar är vårt godis så otroligt gott att vi inte kan låta bli att ta en till bit och ännu en till. Våra godisbitar är perfekt sega, otroligt smakrika och kommer i lagom stora bitar.

Ekologisk Smakupplevelse

Här finns inte ett spår av konstgjorda färgämnen. Vi använder inte heller smakförstärkare, syntetiska sötningsmedel eller andra konstigheter. När du väljer JOM är du garanterad en genuin smakupplevelse där alla smaker och färger kommer från ekologiskt odlade frukter och bär.

Helt Djurfritt

Vi är stolta att vara certifierade med Vegan Society. Det gör att när du väljer JOM så är du garanterad att godiset är producerat helt utan spår av animaliska ämnen.

Utan Palmolja

Palmolja förekommer dessvärre i det mesta godis. Förutom att den innehåller ganska hög mängd mättat fett förstör även oljepalmsplantagen naturen. När du väljer JOM är du garanterad ett godis fritt från palmolja. Bättre för dig och bättre för miljön.

Våra Smaker

jom-organic-juicy-peach

Juicy Peach är en explosion av solmogna persikor. Saftigt söt och fruktigt frisk!

jom-organic-fizzy-caramel

Fizzy Caramel har en underbart len och god kolasmak med en sursockrad twist.

jom-organic-wild-raspberry

Wild Raspberry är en härlig hallonkompott full med fräsch naturlig sötma.

jom-organic-sour-blueberry

Sour Blueberry har en fräsch smak av söta blåbär med en rivigt sursockrad kick.