Hej!

Det är vi som är Anna och Josefin, syskonduon bakom det nya godisvarumärket JOM Organic. Efter att ha jobbat med godis i nästan 9 år i England så märkte vi att allt fler människor, inklusive oss själva, sökte efter ett mer medvetet godis. Det var startskottet för vår resa med att skapa JOM Organic.

Vi vill att det ska vara enkelt att göra bättre och sundare val i vardagen, och gottegrisar som vi är, så vill vi självklart att detta även ska gälla godis. Därför var det en självklarhet för oss att skapa ett godis som både är ekologist, veganskt och som även är helt fritt från palmolja och andra onödiga ingredienser.

Efter en lång tid utomlands ville vi komma tillbaka till våra rötter och tillverka ett godis med svensk toppkvalité. Som svenskar är vi ju otroligt kräsna när det kommer till godis, vi äter trots allt mest i världen och som allra mest när godiset är svenskt. Vi är stolta att kunna säga att vårt godis är det enda svensktillverkade veganska och ekologiska godiset på marknaden idag. Med hållbarhet och kvalité i fokus har vi skapat ett otroligt smakrikt godis med en perfekt seg konsistens som kommer i lagom stora bitar. JOM är galet goda, och som namnet intygar så är vårt godis så smarrigt att vi alltid vill sträcka oss efter Just One More…

Vårt Godis

Vårt godis är både ekologiskt och vegan certifierat och även helt fritt från gluten och palmolja. Vi är väldigt stolta att kunna erbjuda det enda ekologiska godiset med produktion hemma i Sverige.

Efter lång tids arbete har vi skapat ett unikt och väl utformat recept med högsta kvalité där både smak och konsistens är i fokus. Våra smaker är särskilt utvecklade för att frambringa den bästa smakupplevelsen som stannar med dig länge. Vare sig du gillar surt, sött eller mittemellan så finns det en unik JOM smak för dig! JOM står för Just One More och som namnet intygar är vårt godis så otroligt gott att vi inte kan låta bli att ta en till bit och ännu en till. Våra godisbitar är perfekt sega, otroligt smakrika och kommer i lagom stora bitar.

Våra Smaker

jom-organic-juicy-peach

Juicy Peach är en explosion av solmogna persikor. Saftigt söt och fruktigt frisk, en smarrig favorit med smak av sommar hela året om!

jom-organic-fizzy-caramel

Fizzy Caramel har en underbart len och god kolasmak med en sursockrad kick. Det är en unik smakkombination och en kittlande god överraskning.

jom-organic-wild-raspberry

Wild Raspberry är en härlig hallonkompott full med naturlig sötma och en liten syrliga kick som stannar kvar i munnen länge.

jom-organic-sour-blueberry

Sour Blueberry har en fräsch smak av söta blåbär med en rivigt uppfriskande sursockrad twist. Ett måste för alla sura socker fans!